Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΑΣΤΡΑΠΗ NEWS

powered by Surfing Waves

Πήγε για Μάθημα Χωρίς Σουτιέv και ο Δάσκαλος την Έστειλε Σπίτι. ΑΥΤΟ που Ακολούθησε, θα σας Αφήσει Άφωνους!





Η μάχη γύρω από τον τρόπο ντυσίματος στα σχολεία είναι ακόμα έντονη. Υπάρχουν από τη μία εκείνες οι κοπέλες που δεν φοράνε αρκετά ρούχα, αλλά από την άλλη είναι και το πρόβλημα του τι βρίσκεται κάτω από τα ρούχα. :
Φαίνεται πως οι άντρες μπορούν να φοράνε ότι θέλουν, ενώ οι γυναίκες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές.





Μία έφηβος βίωσε έντονα την κριτική για τον τρόπο που ντύθηκε. Αυτή τη φορά όμως είχε την υποστήριξη όλων των συμμαθητών της που ήθελαν να δώσουν το μήνυμα πως δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με το τι φοράει ο καθένας, αλλά με τη μόρφωσή του και τον τρόπο που εκφράζεται.





Η 18χρονη Kaitlyn Juvik καθόταν στην τάξη όπως κάθε μέρα. Οπότε όταν της είπαν να πάει στο γραφείο του διευθυντή της φάνηκε πολύ παράξενο. Σύμφωνα με τον διευθυντή, ένας καθηγητής είπε πως ένιωσε άβολα γιατί δεν φορούσε σουτιέv.

Πράγματι, έχει έναν χρόνο να φορέσει σουτιέv.
Αυτό το μπλουζάκι φορούσε η Kaitlyn όταν την πήγαν στο γραφείο. “Όταν έφυγα από το γραφείο, ήμουν τόσο αναστατωμένη που ανέβασα μια φωτογραφία από το τι φορούσα για να το δουν όλοι. Δεν νομίζω να είναι κάτι ενάντια στους κανόνες.”





Ο διευθυντής Steve Thennis είπε πως δεν είναι δουλειά του να κοιτάει τα εσώpουχα του καθενός, αλλά ζητά από όλους να ντύνονται κατάλληλα. ’και εάν νιώσουμε πως κάτι είναι ακατάλληλο, είτε σε άντρα ή γυναίκα, θα του ζητήσουμε να το αλλάξει.”
Πολλοί φίλοι της έσπευσαν να την υποστηρίξουν στο Facebook.
“Το πρόβλημα δεν είναι το ντύσιμο της Kaitlyn, αλλά η ηθική του καθηγητή. Μετά από τόσες γενιές, οι γυναίκες μπορούν πλέον να φοράνε παντελόνι και πιστεύω στην γενιά μας πρέπει να φτάσουμε σε σημείο να βλέπουμε το ίδιο ένα αντρικό και ένα γυναικείο στή8ος και γενικά τα δύο φύλα.”
Επίσης, 300 κοπέλες πήγαν την επόμενη μέρα στο σχολείο χωρίς σουτιέv. Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή.






Ακόμα και κάποια αγόρια φόρεσαν σουτιέv για συμπαράσταση.
“Κάνοντάς την να γυρίσει σπίτι για να αλλάξει, είναι σαν να της λένε πως η μόρφωση ενός αγοριού είναι πιο σημαντική από την δική της.”

Πουθενά στον κανονισμό του σχολείου δεν αναφέρεται πως οι μαθητές πρέπει να φοράνε απαραίτητα σουτιέv.

“Το γεγονός πως μου είπαν ότι έκανα τους άλλους να νιώθουν αμήχανα με πρόσβαλε γιατί είναι το σώμα μου. Είναι το φυσικό μου σώμα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό κάνει κάποιον να νιώθει άβολα.”

Η Kaitlyn έχει αποφοιτήσει από τότε και ακόμα και στην αποφοίτησή της πήγε χωρίς σουτιέv.

Σκέφτεται να συνεχίσει τις σπουδές της στην Washington και δηλώνει: “Το σουτιέv με κάνει να πνίγομαι. Οπότε εάν κάποιος έχει πρόβλημα με αυτό, απλά κοιτάξτε από την άλλη.”


Πηγή: fumara